måndag 12 juni 2006

Clematis Multi Blue


Jaha, det var den helgen det. Den bara försvann. Han inte blinka ens.
Men jag han med lite plantering i alla fall. Köpte två stycken Clematis Multi Blue, som jag planterrade framför farstukvisten.
Hoppas detta blir kanon.......... :-)

torsdag 8 juni 2006

kapkrusbär (physalis)


Jag har satt en kapkrusbär (physalis) , nu är den ca: 55cm hög. Hoppas det blir bär denna sommaren, kan inte så mycket om denna växt.

Trädgårdsdekorationer



Visst är dom fina trädgårdstomtarna, jag är helt frälst i dessa tomtar.Finns på Rusta. Gissa om jag skall handla i dag.....

onsdag 7 juni 2006

Familjen Karlssons trädgårdsblogg



Som sagt, jag har lyckades med konsten att släng mitt första inlägg, samt alla fina välkomstkommentarer . Så jag gör ett försök till.
Jag och min familj bor i ett gult hus i Kållered, där har vi bott nu i ca: 7 år. Mitt intresse för blommor, ja eller trädgården tog en annan vänding när jag införskaffade mig ett växthus.
Eftersom de första tre - fyra åren har gått åt till att fixa och dona med huset, så har trädgården fått vänta på sig.
Men nu har det börjat hända saker i min trädgård. De plantor som jag planterarde för snart tre årsedan har börjat ta sig väldigt fint.

tisdag 6 juni 2006

Tack alla !!



Tack för det varma mottagandet.

skriv gärna en kommentar, väntar med spänning :-).

fredag 2 juni 2006

40 årsdag....



Japp, så har man uppnått den magiska åldern av 40år.Jag har fått så fina presenter från nära och kära, allt med trädgårds inriktning,som detta trollet och blomsterarangemanget och mycket, mycket annat fint.Helgen gick åt att installerar en fontän som jag fick av svägerskan med familj och svärmor.Det blev så fint så fint. Alla hade verkligen annamat mina önskningar .Så nu blir det att handla mera roliga saker till trädgården..................